Nederlands + English

NEDERLANDS

Shamir Salads, een fabriek van kosher voedsel, is in 1974 opgericht en is een pionier op het gebied van productie en verkoop van gekoelde choemoes (humus) salades in Israël. Het is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van gekoelde salades. De diverse soorten choemoes, salades en abergine dips worden in Israël verkocht en naar tal van landen geëxporteerd. In de fabrieken van Shamir Salads, al dertig jaar gevestigd in het Barkan industriegebied, onderdeel van het nederzettingenblok Ariel in Samaria, werken Arabische en Joodse arbeiders in vrede samen.

 

****************************************
ENGLISH:

Founded in 1974, Shamir Salads, a factory of kosher foods, is a pioneer in the production and sale of chilled chum (humus) salads in Israel. It has since grown into one of the largest producers of chilled salads. Its various types of choemous, salads and abergine dips are sold in Israel and exported to numerous countries. In the factories of Shamir Salads, located for thirty years in the Barkan industrial area, part of the settlement block of Ariel in Samaria, Arab and Jewish workers work together in peace.

MINDER TONEN