Getuigenis van een historicus

Naar aanleiding van het kort geding op 15 december jl. van het Cidi tegen Thierry Baudet, leider van het Forum van Democratie, heeft een aantal overlevenden en nabestaanden van de Holocaust Baudet als steunbetuiging een getuigenis toegestuurd.

Vanaf 1e kerstdag tot en met oudejaarsdag plaatsen wij dagelijks één of meerdere van deze getuigenissen.

Van Amira Segal, historicus

Omdat dit een politieke situatie is, wil ik graag duidelijk maken dat ik niet dezelfde politieke opvattingen deel als uw cliënt. Dit is een belangrijk punt voor mij, en omdat dit ongewone tijden zijn die we nu meemaken zal ik deze persoon steunen met betrekking tot de huidige gebeurtenissen en in de huidige situatie alleen.

En, hoe eng het ook mag klinken, alleen de rechtervleugel in de politieke arena brengt veel feiten voor het parlement, die door vele anderen worden genegeerd.

Hier is mijn getuigenis:

Mijn naam is Amira Segal, geboren in Israël, een nazaat van 81 familieleden die zijn vermoord in de Holocaust.

Er zijn geen woorden om de verschrikkingen te beschrijven die deze mensen en hun families hebben doorgemaakt.

We leven in turbulente tijden en er zijn veel gelijkenissen. Het is niet gemakkelijk feiten te erkennen die bijna identiek zijn aan wat er in de jaren ’30 is gebeurd. En natuurlijk zal het voor de overlevenden niet gemakkelijk zijn om een vergelijking te horen, omdat het de verschrikkingen terugbrengt, en zoals ik weet van mijn laatste overlevend familielid, openen ze liever niet de deur naar alle pijn, de angst, de onzekerheid, de scheiding, de spot, ik kan me niet eens voorstellen hoe het voor hen is om bepaalde ervaringen te herbeleven, zoals medische experimenten zonder toestemming (covid injecties) die werden uitgevoerd door Dr. Mengele met sommige leden van mijn familie.

Het te moeten tonen van een bewijs voor iets dat je je mensenrechten volledig ontneemt.
Gescheiden worden zonder de mogelijkheid om je vrienden en familie te zien, in lockdown zitten, wat je zou kunnen herinneren aan de tijden in Ghetto.

Dus hoe graag we ook niet over deze dingen willen praten, en niet willen putten uit de informatie en gelijkenissen van wat er in WO2 gebeurde, we zullen wel moeten.Aan alle kanten worden de emoties bespeeld. Dus, met alle respect, kijk naar de geschiedenis want we weten allemaal dat geschiedenis niet verandert, het herhaalt zich.

Ik draag mijn familieleden in mijn hart en ik weet dat ze mij steunen om mij sterk te maken voor mijn rechten.

Ik respecteer alle overlevenden die nog onder ons zijn, en ik bid voor hun goede gezondheid en kracht, voor hen en hun families.

Ik ben zelf historicus en ik raad je aan het boek “The Spear of Destiny” te lezen.

Hartelijk dank voor al uw werk.

Toelichting redactie IsraelCNN
Het is jammer dat CIDI zich zo opstelt tegen de politiek.  Hun standpunt is eenzijdig. In tegenstelling met de FVD, die waarschuwt voor herhaling van de gebeurtenissen, die plaatsvonden tijdens de dertiger en veertiger jaren, de voorloper van de vreselijke Holocaust van meerdere bevolkingsgroepen.  Er zijn ook andere geluiden. Shoa slachtoffers en nabestaanden verklaren dat de vergelijkingen van de  dertiger en veertiger jaren juist zijn.  Het gaat hier niet om de Holocaust. Het gaat om de voorlopers van deze gebeurtenissen. De FVD is één van de weinige politieke partijen van Nederland, die geen desinformatie verspreidt over de huidige situatie in de wereld en mag niet monddood gemaakt worden. Waarheid moet gezegd kunnen worden, hoe erg het ook is.

Update:
We merken dat het CIDI weer bezig is tegen FVD. Het lijkt nu op een persoonlijke hetze uit te draaien tegen de heer Baudet. Daarom hebben wij, ICNN, besloten om CIDI uit ons nieuws bestanden te halen en op onze zwarte lijst te zetten.