NEDERLANDS + ENGLISH
‘Mijn naam is Jane Kiel, ik ben een Deense vrouw met een hart voor het volk Israël. Vele jaren geleden bezocht ik Israël, en sindsdien is Israël onlosmakelijk verbonden met mijn hart. In 2001 stond ik op voor Israël tegen Yasser Arafat, terwijl hij in Denemarken zijn wereld van leugens en propaganda uitspuwde. Na deze en andere ervaringen van haat jegens Israël verkocht ik alles wat ik bezat, en verhuisde naar Jeruzalem om zo goed mogelijk een stem voor het Joodse volk te zijn, vooral omdat de media zo bevooroordeeld zijn tegen Israël’.

ENGLISH
Jane Kiel, a Christian Danish woman, has made it her life’s work to show the world that Israel is not the bad guy. “I truly love your country, you deserve to live here in peace. If I have to shout it for the world to hear, I will.” My name is Jane Kiel, a Danish woman with a heart for the people of Israel. Many years ago, I visited Israel, and since then, Israel is inseparable from my heart. In 2001 I stood up for Israel against Yasser Arafat while he was in Denmark spewing his world of lies and propaganda. After this and other experiences of hate towards Israel I sold everything I owned, and moved to Jerusalem to try my best to be a voice for the Jewish people especially since the media is so biased against Israel