17 november 2020

2020-11-17: VIDEO - Israëlisch bedrijf vernietigt coronavirus met UV-licht - Israeli company destroys coronavirus with UV light

Screenshot Juganu video YouTube

Nederlands - English

NEDERLANDS:

Het Israëlische bedrijf Juganu met het hoofdkantoor gevestigd in Israël en kantoren in de VS, Mexico en Brazilië, heeft zijn nieuwe circadiane verlichtingssysteem gelanceerd dat is ontworpen om bacteriën en virussen te inactiveren. Volgens het bedrijf kan het product, genaamd J.Protect, oppervlakken desinfecteren en ziekteverwekkers deactiveren, waaronder SARS-CoV-2, het virus dat coronavirus veroorzaakt (Covid-19). Het kan in verschillende openbare ruimtes worden geïnstalleerd, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoorruimtes en sportscholen, en is EPA-geregistreerd in 47 Amerikaanse staten.

Door: Joods.nl - Joop Soesan

J.Protect kan zonder extra bedrading of structurele wijzigingen worden geïnstalleerd en kan worden bediend via een mobiele app. Het heeft twee modi, ‘Allegro’ en ‘Presto’, die een combinatie gebruiken van hoogwaardig oppervlaktelicht gemengd met ultraviolet A (UV-A) en ultraviolet C (UV-C) licht om het uiterlijk van natuurlijk licht te weerspiegelen. licht in binnen locaties. Vervolgens mengt het verschillende kleuren over het zichtbare spectrum en UV-A tot inactieve virussen.

“Slimme verlichting wordt een van de grootste kansen voor fysieke ruimtes. We veranderen de lichten die eenvoudig ruimtes verlichten naar het desinfecteren en het beveiligen ervan, en we bevorderen het welzijn door natuurlijke lichtverschuivingen na te bootsen op basis van zonsopgang en zonsondergang ”, aldus Eran Ben-Shmuel, CEO en mede-oprichter van Juganu. “Met J.Protect hopen we het licht te zijn aan het einde van de tunnel van het coronavirus tijdperk,” voegt hij eraan toe.

Volgens Juganu heeft het strategische partnerschappen gesloten met Qualcomm, NCR Corporation en anderen om zijn J.Protect-oplossing te implementeren.

“Juganu’s revolutionaire technologie komt op een kritiek moment omdat wetenschappers onlangs hebben bevestigd dat het coronavirus tot 28 dagen kan overleven op oppervlakken”, voegde Ayal Shiran, General Partner bij Viola Growth toe.

“Bij Viola Growth geloven we dat J.Protect een stap voorwaarts vertegenwoordigt in de UV-lichttechnologie en een game-changer zal zijn bij het veilig terugwinnen van onze gedeelde ruimtes en het verzekeren van bedrijfscontinuïteit.*************************
ENGLISH:

Screenshot Juganu video YouTube

Israeli company Juganu, headquartered in Israel and with offices in the US, Mexico and Brazil, has launched its new circadian lighting system designed to inactivate bacteria and viruses. According to the company, the product, called J.Protect, can disinfect surfaces and inactivate pathogens, including SARS-CoV-2, the virus that causes coronavirus (Covid-19). It can be installed in a variety of public areas such as hospitals, schools, office spaces, and gyms, and is EPA registered in 47 US states.

By: Joods.nl - Joop Soesan

J.Protect can be installed without additional wiring or structural changes and can be controlled via a mobile app. It has two modes, "Allegro" and "Presto", which use a combination of high-quality surface light mixed with ultraviolet A (UV-A) and ultraviolet C (UV-C) light to reflect the appearance of natural light. light in indoor locations. Then it mixes different colors across the visible spectrum and UV-A into inactive viruses.

“Smart lighting will be one of the greatest opportunities for physical spaces. We are changing the lights that simply illuminate spaces to disinfect and secure them, and we promote well-being by mimicking natural light shifts based on sunrise and sunset, ”said Eran Ben-Shmuel, CEO and co-founder of Juganu. “With J.Protect, we hope to be the light at the end of the coronavirus era tunnel,” he adds.

According to Juganu, it has entered into strategic partnerships with Qualcomm, NCR Corporation and others to implement its J.Protect solution.

“Juganu’s revolutionary technology comes at a critical time as scientists recently confirmed that the coronavirus can survive on surfaces for up to 28 days,” added Ayal Shiran, General Partner at Viola Growth.

“At Viola Growth, we believe that J.Protect represents a step forward in UV light technology and will be a game-changer in safely reclaiming our shared spaces and ensuring business continuity.