10 maart 2019

2019-03-10-23.46: Nederlandse broodjeszaak Meijer sluit de deuren 60 jaar - After 60 years Dutch sandwich shop Meijer closes the doors

Foto Twitteraccount Ron Eisenman

Nederlands en/and English

NEDERLANDS:

Een schok gaat vandaag door Joods Nederland. De bekende sandwichshop Sal Meyer heeft de deuren gesloten, zo bericht de website Joods.nl

De bekende Nederlandse advocaat, Ron Eisenmann, kondigde het nieuws op Twitter aan toen hij een broodje wilde halen en voor een gesloten deur kwam te staan. Op de deur prijkt een briefje met de tekst “Vanaf heden gesloten”. Geen broodje ossenworst, halfom of rosbief meer! Niet meer meteen na aankomst op Schiphol meteen naar broodje Meijer. Volgens Ron Eisenmann liggen de problemen bij het vinden van geschikte toezichthouders die vertrouwen van het rabbinaat hebben en te hoge inkoopprijzen bij de slagerij.

Bron. Joods.nl

Foto Twitteraccount Ron Eisenman

_______________________________

ENGLISH:

A shock today passes through the Jewish Netherlands. The well-known sandwich shop Sal Meyer has closed its doors, reports the website Joods.nl

The well-known Dutch lawyer, Ron Eisenmann, announced the news on Twitter when he wanted to get a sandwich and came to a closed door. A note with the text "From today closed" appears on the door. No more rolls of ox-sausage, half-cream or roast beef! No more immediately after arrival at Schiphol to sandwich Meijer. According to Ron Eisenmann, the problems lie in finding suitable supervisors who have confidence from the rabbinate and too high purchase prices at the butcher's shop.

Cresits: Joods.nl