05 april 2020

2020-04-05-16.25: Israël Plant Productie van Honderden Ademhalingstoestellen per dag - Israel Plant Production of Hundreds of Respirators per Day


Nederlands - English

NEDERLANDS:

Omdat ademhalingsapparatuur essentieel is geworden om de complicaties van het coronavirus aan te pakken, zijn First Robotics League, Microsoft Israel Research and Development, Ichilov Medical Center, Magen David Adom en Unit 108 van de luchtmacht samengekomen om een innovatieve oplossing te vinden om toekomstige tekorten te voorkomen in Israël en over de hele wereld.

Door: MOAB

De Israëlische luchtmacht beheert het project. Het idee is om een “open source” -masker te maken dat tegen lage kosten in laboratoria kan worden geproduceerd, zonder fabrieken. “Dit is een product dat gebruik maakt van een handmatige beademingsballon en deze slim en automatisch bedient. Alle montage-instructies zijn open voor het publiek, in Israël en wereldwijd, “legden de ontwikkelaars uit. (J. Post)****************************************
ENGLISH:

As respiratory equipment has become essential to address the complications of the coronavirus, First Robotics League, Microsoft Israel Research and Development, Ichilov Medical Center, Magen David Adom and Unit 108 of the Air Force have come together to find an innovative solution to address future shortages. occur in Israel and around the world.

By: MOAB

The Israeli Air Force manages the project. The idea is to create an “open source” mask that can be produced in laboratories at low cost, without factories. “This is a product that uses a manual ventilation balloon and operates it smartly and automatically. All assembly instructions are open to the public, in Israel and worldwide, "the developers explained. (J. Post)

google translate