28 februari 2019

2019-02-29-21.00: De onbemande Sonde Beresheet (Genesis) - The unmanned probe Beresheet


Nederlands en/and English

NEDERLANDS:

Verleden week heeft Israel de onbemande sonde Beresheet gelanceerd. Bekijk hieronder een uitleg van de missie.


Ongelooflijk! Een volk dat pas 74 jaar geleden uit de as van de Holocaust verrees, 6 miljoen van zijn zonen en dochters verloor, en na 2000 jaar van ballingschap, 'Beresheet to the Moon- Genesis naar de maan' lanceerde, ontwikkeld en gebouwd in zijn historische thuisland, nu toegetreden tot een zeer prestigieuze en exclusieve club van grote wereldmachten ... Is het geen wonder van onze tijd?

God zegene Israƫl!

______________________________________________

ENGLISH:
Last week Israel launched the unmanned probe Beresheet. View an explanation of the mission below.


Unbelievable! A people that rose from the ashes of the Holocaust only 74 years ago, losing 6 million of its sons and daughters, and after 2 thousand years of exile, launches 'Beresheet to the Moon', developed and built in its historic Homeland, joining a very prestigious and exclusive club of major global powers... What is it if not a miracle of our time?

God bless Israel!