05 juni 2019

2019-06-05-18.55: Een man werd neergestoken in een stad, centraal Israël. Getuigen zeiden, dat de aanvaller een Arabier was - A man was stabbed in a city in central Israel. Witnesses say the


Nederlands - English

NEDERLANDS:

Door: de World Israel News

Een 46-jarige Israëlische man raakte gewond bij een steekpartij, toen hij woensdagmorgen in een centraal gelegen Israëlische stad over straat liep.  De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte, die de plaats delict is ontvlucht. Een getuige zei dat "de messteekster een Arabisch accent had", meldt Ynet.

De eerste hulpverlener Guy Gutlenski van Magen David Adom zei: "Toen we daar aankwamen, zagen we een man, volledig bij bewustzijn op straat liggen met steekwonden in zijn bovenlichaam. Wij gaven hem van levensreddende medische behandeling, door het tegenhouden van bloedingen en het verbinden van de steekwonden. Hij werd vervoerd naar het Beilinson ziekenhuis in Petach Tikva. Zijn toestand is matig en stabiel".

Een getuige, Dalia, vertelde Ynet: "Het is niet prettig om een man plotseling neergestoken te zien worden. Dit is de route die ik altijd loop. Ik ben echt in shock. Ik weet niet of ik hier weer ga rennen".

Onderstaande video toont de plaats van de aanval.

_______________________________________________


_________________________________________________

ENGLISH:

A man was stabbed in a city in central Israel. Witnesses say the attacker was an Arab.

By World Israel News 

A 46-year-old Israel man was injured in a stabbing attack while walking down the street in a central Israeli city on Wednesday morning.  The police are still searching for the suspect, who fled the scene. A witness said that “the stabber had an Arabic accent,” Ynet reports.

First responder Guy Gutlenski of Magen David Adom said: “When we got there, we saw a man, fully conscious, lying in the street with stab wounds in his upper body. We provided him with life-saving medical treatment in the field, including stopping the bleeding and bandaging the wounds, then we evacuated him to the hospital. His condition is moderate and stable.”

A witness, Dalia, told Ynet, “It’s not pleasant to see a man suddenly stabbed. This is my running path. I’m really in shock. I don’t know if I’ll run here again.”

The video below shows the scene of the attack.