15 juli 2019

2019-07-15-11.15: Hoge Hamas-functionaris roept op tot het afslachten van Joden over de hele wereld - Senior Hamas official calls for slaughter of Jews throughout world

Hamas official Fathi Hammad. (AP Photo/Khalil Hamra)

EXTRA Redactie Israelcnn:
Wij doen een beroep op Minister President Mark Rutte, en de gehele Nederlandse regering, Inclusief het Europees Parlement om eens eindelijk actie te ondernemen tegen Hamas en het stop zetten van het financieel ondersteunen van terreur organisaties.
Alle partijen in de tweede kamer stonden vooraan te trappelen om hun zegje te doen TEGEN Antisemitisme op de demonstratiedag,"Keppeltjedag" d.d. 29 mei 2019, georganiseerd door het CIDI. Maak uw woorden en toezeggingen waar. Toon karakter in Woord en DAAD.
Politieke Partijen: FvD Thierry Bauder; VVD Yesilgöz-Zegerius; CU Gert Jan Segers; PvdA John Kerstens; CDA Ferdinand Grapperhaus; GroenLinks Nevin Özütok; D66 Vera Bergkamp; SGP Cees van der Staaij.


"We moeten elke jood op de planeet Aarde aanvallen en afslachten en doden", verklaarde afgelopen vrijdag Fathi Hammad, lid van het Hamas Politiek Bureau."We moeten elke jood op de planeet Aarde aanvallen en afslachten en doden", verklaarde Fathi Hammad, lid van het Hamas Politiek Bureau, vrijdag.

Door: World Israel News Staff

Temidden van de toenemende spanningen tussen Israël en Hamas, stuurde één van de hoogste ambtenaren van de terreurgroep in Gaza vrijdag een oproep naar Palestijnen over de hele wereld om Joden aan te vallen.

In een toespraak, die op vrijdag 12 juli tijdens een "March of Return" demonstratie op de televisiezender van de terreurgroep, Al-Aqsa TV te zien was, eiste Fathi Hammad, lid van het Politiek Bureau van Hamas, dat Israël uiterlijk vrijdag 19 juli de " belegering" van de Gazastrook moet opheffen, zo  meldde MEMRI, gebaseerd op een video met de toespraak.

"Er zijn overal Joden", riep Hammad. "We moeten elke Jood op de planeet Aarde aanvallen! We moeten ze afslachten en doden, met de hulp van allah", zei hij, en deed een beroep op de "zeven miljoen Palestijnen in het buitenland. We zullen ze aan elkaar rijgen en aan stukken scheuren".

Volgens Hammad hebben de Palestijnen in Gaza, Judea en Samaria en overal ter wereld "vele methoden en middelen om de handen uit de mouwen te steken en een grote klap in het gezicht van Israel zal zijn". Hij beweerde ook dat de Palestijnen "niet rationeel zijn" en dat ze "niet zullen sterven terwijl ze werkloos toekijken."

In plaats daarvan beweerde Hammad, dat de Palestijnen "zouden sterven als ze de Joden onthoofden" en "hen te vernietigen met explosieve gordels", die volgens Hammad door Hamas in de Gaza-fabrieken zouden worden vervaardigd.

Hammad heeft ook de Palestijnen in Judea en Samaria aangespoord om  "vijf-shekelmessen te kopen voor het onthoofden van Joden. Hoeveel kost de nek van een Jood? 5 Shekels of minder."

____________________________

ENGLISH

ADDITIONAL EDITORS Israel:
We appeal to Prime Minister Mark Rutte, and the entire Dutch government, including the European Parliament, to finally take action against Hamas and to stop financially supporting terrorist organizations.
All Political Parties of the Dutch Government were eager to do their bit against Antisemitism on the demonstration day, "Keppeltjedag" on May 29, 2019, organized by CIDI. Live up to your words and commitments. Show character in Word and DEED.

Political Parties: FvD Thierry Bauder; VVD Yesilgöz-Zegerius; CU Gert Jan Segers; PvdA John Kerstens; CDA Ferdinand Grapperhaus; Green Left Nevin Özütok; D66 Vera Bergkamp; SGP Cees van der Staaij.

“We must attack every Jew on planet Earth and slaughter and kill them,” declared Hamas Political Bureau member Fathi Hammad on Friday.

By: World Israel News Staff

Amid mounting tensions between Israel and Hamas, one of the terror group’s top officials in Gaza sent out a call on Friday to Palestinians throughout the world to attack Jews.

At a speech delivered at a “March of Return” rally on Friday, July 12, broadcast on the terror group’s television station, Al-Aqsa TV, Political Bureau member Fathi Hammad demanded that Israel lift the “siege” on the Gaza Strip by Friday, July 19, the Middle East Media Research Institute (MEMRI) reported based on video of the address.

“There are Jews everywhere,” Hammad shouted. “We must attack every Jew on planet Earth! We must slaughter and kill them, with Allah’s help,” he said, appealing to the “seven million Palestinians abroad. We will lacerate them and tear them to pieces,” 

According to Hammad, Palestinians in Gaza, Judea and Samaria, and all over the world have “many methods and means” “up their sleeves” that will “powerfully explode” in Israel’s face. He also claimed that Palestinians “are not rational,” and that they “will not die standing idly by.”

Instead, Hammad claimed Palestinians would “die cutting off [Jews’] heads” and “killing them with explosive belts,” which he says Hamas manufactures in Gaza factories.

Hammad also incited Palestinians in Judea and Samaria, telling them to purchase “five-shekel knives” and “cut the necks of Jews. How much does the neck of a Jew cost? 5 Shekels or less.