26 augustus 2019

2019-08-26-12.50: Shin Bet ontkent de rapporten, dat de terreurcel van Dolev opgepakt zouden zijn - Shin Bet denies reports Dolev Terror Cll caughtVolgens de Palestijnse media werden vier mannen die bij de aanval betrokken zouden zijn, maandagmorgen vroeg in de buurt van de Palestijnse stad Ramallah gearresteerd.

Door: Jerusalem Post

De Israëlische Shin Bet heeft berichten ontkend dat de veiligheidskrachten de terreurcel die zich achter de moord op Rina Shnerb op vrijdag in de buurt van de nederzetting van Dolev op de Westelijke Jordaanoever zou bevinden, hebben gearresteerd, ondanks de opmerkingen van politici.

Yisrael Beytenu voorzitter Avigdor Liberman schreef op zijn Twitter-account dat de veiligheidstroepen de terroristen achter de dodelijke terreuraanslag hebben opgepakt.

" Felicitaties aan de veiligheidstroepen en IDF-soldaten, die de verachtelijke terroristen die Rina Shnerb hebben opgepakt. Moge de vermoorde Rina Shnerb nagedachtenis gezegend zijn - en haar vader, rabbijn Eitan, en haar broer, Dvir, die gewond raakten" schreef hij voor hij de tweet verwijderde.

______________________________
ENGLISH:

According to Palestinian media, four men believed to be involved in the attack were arrested near the Palestinian city of Ramallah early on Monday morning.

By: Jerusalem Post

Israel’s Shin Bet has denied reports that security forces arrested the terror cell believed to be behind the killing of Rina Shnerb on Friday near the West Bank settlement of Dolev despite comments pouring in by politicians.

Yisrael Beytenu Chair Avigdor Liberman wrote on his Twitter account that security forces have caught the terrorists behind the deadly terror attack.

“Congratulations to security forces and IDF soldiers who caught the vile terrorists who murdered Rina Shnerb — may her memory be blessed — and injured her father, Rabbi Eitan, and her brother, Dvir,” he wrote before deleting the tweet.