28 juli 2020

2020-07-28: Mondmaskers uit Israël nu ook in Nederland verkrijgbaar - Mouth masks from Israel are now also available in the Netherlands

Nederlands - English

NEDERLANDS

Het BioBlocX™ antivirusmasker lijkt op een gewoon katoenen masker. In werkelijkheid is het een uiterst innovatief kwaliteitsproduct met uitzonderlijke eigenschappen. Het geheim van het mondkapje zit in de (combinatie van) materialen. Het resultaat? Een optimale, langdurige bescherming.

Dit in Israël ontwikkelende innovatieve product maakt gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met verbluffende techniek. Het combineert CottonX™ techniek met een RESPILON® nanomembraan. Dit resulteert in een uniek antivirusmasker dat niet alleen schadelijke virussen en bacteriën uiterst efficiënt tegenhoudt, maar ze ook daadwerkelijk elimineert. Optimale bescherming dus!

Het masker is ontwikkeld met het oog op de gezondheid van (in eerste instantie) medewerkers in de zorg. Wegens Covid-19 en de toegenomen wereldwijde vraag is het masker versneld op de markt gebracht voor een groot publiek.

Het masker is nu ook beschikbaar via ViraMask Het antivirusmasker heeft veel goede eigenschappen: anti-allergeen, antibacterieel en antiviraal. Het is geen wegwerpmasker, u kunt het elke dag opnieuw gebruiken. Wassen kan en mag, maar het hoeft niet. Het BioBlocX™ antivirusmasker blijft fris vanwege de bijzondere samenstelling.*************************
ENGLISH

The BioBlocX ™ antivirus mask resembles a regular cotton mask. In reality it is an extremely innovative quality product with exceptional properties. The secret of the mask is in the (combination of) materials. The result? Optimal, long-lasting protection.

This innovative product, developed in Israel, uses natural materials in combination with stunning technology. It combines CottonX ™ technology with a RESPILON® nanomembrane. This results in a unique antivirus mask that not only stops harmful viruses and bacteria extremely efficiently, but actually eliminates them. So optimal protection!

The mask has been developed with a view to the health of (initially) healthcare workers. Due to Covid-19 and the increased global demand, the mask has been accelerated for a large audience.

The mask is now also available via ViraMask. The antivirus mask has many good properties: anti-allergenic, antibacterial and antiviral. It is not a disposable mask, you can use it every day. Washing is allowed and allowed, but it is not necessary. The BioBlocX ™ antivirus mask stays fresh because of its special composition.

google translate