11 november 2020

2020-11-11: De Palestijnse universiteit vernoemd naar het brein achter het bloedbad van de Olymp. Spelen in Müchen - Palestinian university named after mastermind of Munich Olympics massacre

Nederlands - English

NEDERLANDS:

De Palestijnse 'New Gate' universiteit is vernoemd naar het brein achter het bloedbad van de Olympische Spelen in München

PMW - Nan Jacques Zilberdik 

  • Palestijnse jongeren bewonderen terroristen die het bloedbad van Israëlische atleten op de Olympische Spelen in München hebben gepland
  • PA-school en sportcentrum dragen ook de naam van de Black September-leider

Wat de PA aan kinderen al decennialang heeft onderwezen, is geregistreerd: terroristen en moordenaars van onschuldige Israëli's zijn helden.

Het laatste bewijs hiervoor kwam van de Student Union Council van de Palestijnse Polytechnische Universiteit in Hebron. Zij schonken de instelling de poort die te zien is op de foto hierboven, genoemd naar Salah Khalaf "Abu Iyad" , de terrorist die de terreurorganisatie Black September leidde en het Bloedbad op de Olympische Spelen van München plande, waarbij in 1972 11 Israëlische atleten werden vermoord.

Tijdens de inhuldigingsceremonie verklaarde de voorzitter van de Student Union Council Saif Al-Muhtasib dat de studenten "trots" zijn op de terroristische leider:

Voorzitter Saif Al-Muhtasib van de Raad van de Student Union van de Palestijnse Polytechnische Universiteit: “We hebben deze poort gebouwd om de naam van wijlen martelaar Salah Khalaf 'Abu Iyad' te herdenken. We zijn trots op de vooraanstaande leiders wier lichamen er niet meer zijn, maar wiens geest onder ons blijft. "
[Facebook-pagina van Fatah-lid van het Centraal Comité Abbas Zaki, 18 oktober 2020]

Op de poort staan afbeeldingen van voormalig PA-voorzitter Yasser Arafat en terrorist Salah Khalaf. Onder de afbeeldingen staat geschreven: "Het fort van Martyr Saleh Khalaf 'Abu Iyad'"

Op een ander deel van de poort staat het volgende bord dat aangeeft dat het een gift is van de Student Union Council:

 Tekst: "Namens de barmhartige Allah Er staat: " Doe [zoals je wilt], want Allah, zal je daden zien, én zijn boodschapper én de gelovigen zullen je daden zien "' [Quran 9: 105, Sahih International vertaling] Deze poort werd als geschenk verstrekt door de Student Union Council  Schooljaar: 2019-2020 onder leiding van de voorzitter van de Raad Saif Al-Din Sufyan Muhammad Hijazi Al-Muhtasib "

Links van de tekst staat het logo van de Palestijnse Polytechnische Universiteit Student Union Council, die de PA-kaart van “Palestina” bevat die heel Israël omvat in de kleuren van de Palestijnse vlag, waarmee de Palestijnse soevereiniteit over het hele gebied wordt aangegeven. Aan de rechterkant staat het logo van de studentengroep Al-Aqsa Martyrs van de Palestijnse Polytechnische Universiteit die is aangesloten bij Fatah. Dit logo bevat ook de PA-kaart van "Palestina", evenals een opgeheven vuist bovenaan de kaart.

Het is geen verrassing dat de studenten van de Polytechnic de terrorist Salah Khalaf bewonderen. Palestinian Media Watch heeft gedocumenteerd dat de PA de terroristen achter de terreuraanslag op de Olympische Spelen in München vereert , en heeft een school vernoemd naar Salah Khalaf.

De PA heeft ook nog steeds een sportcentrum dat naar de terrorist is vernoemd: "The Martyr Salah Khalaf Centre." Officiële PA-TV heeft onlangs een programma over het centrum gemaakt, waarin een afbeelding van de terrorist wordt weergegeven tussen de afbeeldingen van de voormalige en huidige PA-leiders.

Afbeeldingen van Yasser Arafat, Salah Khalaf en Mahmoud Abbas in "The Martyr Salah Khalaf Center."

Tekst op bord (in het Engels): "Palestijnse Bevrijdingsorganisatie, Hogere Raad voor Jeugd en Sport, Martyr Salah Khalaf Centrum - Noordraad"

[Officiële PA-TV, verhalen, 18 oktober 2020]

Abu Iyad (Salah Khalaf) - PLO-voorzitter Yasser Arafat's plaatsvervanger, een van de oprichters van Fatah, en hoofd van de terreurorganisatie Black September, een geheime tak van Fatah. Hij plande onder meer de moord op 11 Israëlische atleten op de Olympische Spelen van München (5 september 1972) en de moord op twee Amerikaanse diplomaten in Soedan (1 maart 1973). Algemeen wordt aangenomen dat zijn moordenaar, een voormalige lijfwacht van Fatah, werd gestuurd door de Abu Nidal Organization, een rivaliserende Palestijnse factie.

 

 

**************************
ENGLISH:

Palestinian university’s new gate named after mastermind of Munich Olympics massacre

 By PMW - Nan Jacques Zilberdik  

  • Palestinian youth admire terrorist who planned Munich Olympics massacre of Israeli athletes
  • PA school and sports center also bear the name of the Black September leader

What the PA has taught kids for decades has registered: Terrorists and murderers of innocent Israelis are heroes.

In the latest proof of this, the Student Union Council at Palestine Polytechnic University in Hebron gifted the institution with the gate seen in the photo above, named after Salah Khalaf “Abu Iyad” – the terrorist who headed the Black September terror organization and planned the Munich Olympics massacre, in which 11 Israeli athletes were murdered in 1972.

During the inauguration ceremony, the chairman of the Student Union Council Saif Al-Muhtasib stated that the students are “proud” of the terrorist leader:

Palestine Polytechnic University Student Union Council Chairman Saif Al-Muhtasib: “We have built this structure to commemorate the name of late Martyr Salah Khalaf ‘Abu Iyad.’ We are proud of the distinguished leaders whose bodies are no more, but whose spirit remains among us.”
[Facebook page of Fatah Central Committee member Abbas Zaki, Oct. 18, 2020]

On the gate are images of former PA Chairman Yasser Arafat and terrorist Salah Khalaf. Underneath the images is written: “The fortress of Martyr Saleh Khalaf ‘Abu Iyad’”

The following sign appears on another part of the gate, announcing that it is a gift from the Student Union Council:


 Text: “On behalf of All Merciful Allah ‘And say, “Do [as you will], for Allah will see your deeds, and [so will] His Messenger and the believers”’ [Quran 9:105, Sahih International translation] This gate was provided as a gift by the Student Union Council 2019-2020 session Led by Council Chairman Saif Al-Din Sufyan Muhammad Hijazi Al-Muhtasib”

To the left of the text is the logo of the Palestine Polytechnic University Student Union Council, which includes the PA map of “Palestine” that includes all of Israel in the colors of the Palestinian flag, indicating Palestinian sovereignty over the entire area. To the right is the logo of Palestine Polytechnic University’s Al-Aqsa Martyrs student group that is affiliated with Fatah. This logo also includes the PA map of “Palestine,” as well as a raised fist at the top of the map.

It is no surprise that the students at the Polytechnic admire terrorist Salah Khalaf. Palestinian Media Watch has documented that the PA reveres the terrorists behind the Munich Olympics terror attack, and has named a school after Salah Khalaf.

The PA also still has a sports center named after the terrorist: “The Martyr Salah Khalaf Center.” Official PA TV recently did a program on the center, which has an image of the terrorist displayed between images of the former and present PA leaders.

Images of Yasser Arafat, Salah Khalaf, and Mahmoud Abbas at “The Martyr Salah Khalaf Center.”

Text on sign (in English): “Palestinian Liberation Organization, Higher Council for Youth and Sport, Martyr Salah Khalaf Center – North Council”

[Official PA TV, Stories, Oct. 18, 2020]

Abu Iyad (Salah Khalaf) - PLO Chairman Yasser Arafat’s deputy, one of the founders of Fatah, and head of the terror organization Black September, a secret branch of Fatah. Attacks he planned include the murder of 11 Israeli athletes at the Munich Olympics (Sept. 5, 1972) and the murder of two American diplomats in Sudan (March 1, 1973). It is commonly assumed that his assassin, a former Fatah bodyguard, was sent by the Abu Nidal Organization, a rival Palestinian faction.