15 december 2020

2020-12-15: Great Neck Yeshiva's Website Overgenomen door Nazi's - Great Neck Yeshiva’s Website Taken Over by Nazis

Photo Credit: Antisemitism.org's Twitter

Nederlands - English

NEDERLANDS:
Op maandag rond 16.00 uur lokale tijd, op de vijfde avond van Chanoeka, werd de website van de Great Neck North Shore Hebrew Academy High School gehackt door nazi's. Antisemitism.org tweette dat "Nazi-liedjes, beelden en berichten nog steeds worden gepost. Ze hebben ook de adressen en creditcardgegevens van leerlingen en docenten gelekt.
Door JewishPress"

************************************************
ENGLISH:
On Monday around 4 PM local time, on the fifth night of Chanukah, the Great Neck North Shore Hebrew Academy High School’s website was hacked by Nazis. Antisemitism.org tweeted that “Nazi songs, imagery, messages continue to be posted. They have also leaked students’ and teachers’ addresses and credit card information.”
By: JewishPress"