04 januari 2021

2021-01-04: us congres opent met 'godslasterlijk' gebed tot hindoeïstische afgod brahma - us congress opens with ‘blasphemous’ prayer to hindu idol brahma

Van links naar rechts: Hindoeïstische god Brahma, Rep. Emanuel Cleaver (Shutterstock, screenshot)

Democratisch Missouri-vertegenwoordiger Emanuel Cleaver, een 'pastor', droeg het openingsgebed voor op de eerste dag van het 117e Congres op zondag. Het 'gebed' begon met een vleugje hoop op een verminderde politieke verdeeldheid.

Door: Israel365 News 

Maar tegen het einde van het 'gebed' vroeg Cleaver de Hindoestaanse godheid Brahma om "vrede over het land" en ook binnen het Congres.

Rep. Emanuel Cleaver beëindigt het gebed met Amen en Awomen

"De god die de wereld en alles wat zich daarin bevindt heeft geschapen. Zegen ons en bewaar ons, moge de heer zijn gezicht op ons laten schijnen en ons genadig zijn. Moge de heer het licht van zijn aangezicht op ons heffen en ons vrede geven in onze families, vrede in dit land en durf ik te vragen o heer, vrede, zelfs in deze kamer. Nu en altijd vragen we het in de naam van de monotheïstische god brahma en god bekend bij vele namen door vele verschillende geloofsovertuigingen".

Brahma is de 'scheppersgod' in het hindoeïsme. Volgens de legende was Brahma zelf geboren in een gouden ei. Hoewel hij wordt beschouwd als de God van de Schepping, wordt Brahma ook beschouwd als een sterveling.

Maar voor het geval dat het aanbidden van een Hindoeïstisch idool niet controversieel genoeg was, sloot Cleaver het 'gebed' af met een politiek correct spel met het woord 'Amen'.

"Amen, en een Avrouw," zei hij.
"Amen and an Awoman*********************
ENGLISH:

From left to right: Hindu god Brahma, Rep. Emanuel Cleaver (Shutterstock, screenshot)

Democratic Missouri representative Emanuel Cleaver, a ‘pastor’, recited the opening prayer on the first day of the 117th Congress on Sunday. The ‘prayer’ began with a hint of hope for decreased political division.

By: Israel365 News 

But towards the end of the ‘prayer’ Cleaver asked the Hindu deity Brahma for “peace across the land” and inside Congress as well.

Rep. Emanuel Cleaver ends prayer with Amen and Awomen

“The god who created the world and everything in it: Bless us and keep us may the lord make his face to shine upon us and be gracious unto us. May the lord lift up the light of his countenance upon us and give us peace peace in our families, peace across this land and dare I ask o lord, peace even in this chamber. Now and evermore, we ask it in the name of the monotheistic god brahma and god known by many names by many different faiths”

Brahma is the ‘creator god’ in Hinduism. According to legend, Brahma was self-born inside of a golden egg. Although he is considered to be the God of Creation, Brahma is also considered to be a mortal.

But just in case worshipping a Hindu idol wasn’t controversial enough, Cleaver then concluded the ‘prayer’ with a politically correct play on the word ‘Amen.’

“Amen, and a-woman,” he said.